Cele mai bune Vitamine pentru Imunitate in 2022

Cele mai bune vitamine

Autor: Andra Simionescu, Medic specialist in Farmacologie Clinica

Dr. Andra Simionescu a absolvit în anul 2001 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

Ce este sistemul imunitar?

Imunitatea poate fi:

– Imunitatea naturala cu care ne nastem si care nu se modifica in cursul vietii sau dobandita

-Imunitatea instalata in urma contactului cu diferite microorganisme, dupa vaccinare sau dupa cure de imunizare cu cele mai bune vitamine pentru imunitate.

Iata recomandarea noastra in materie de aparare a sistemului imunitar si combatere prin selectia noastra va recomandam cele mai bune vitamine. Sistemul imunitar este apărarea naturală a corpului împotriva bolilor, bolilor și infecțiilor.

Un sistem imunitar bun duce la o sănătate bună. Unii oameni au în mod natural un sistem imunitar bun, alții au un stil de viață sănătos și obiceiuri alimentare care le îmbunătățesc imunitatea naturală. Vitaminele pentru intarirea imunitatatii au un aport important in sporirea barierei contra virusilor.

Cele mai bune Vitamine pentru Imunitate

Astăzi, mulți oameni iau suplimente zilnic pentru a-și susține imunitatea naturală. Suplimentele de vitamina C, zincul, extractele din plante și plante și alți compuși sunt dovedit științific că susțin funcția imunitară.

Puteți găsi sute de suplimente care pretind că susțin imunitatea. Din păcate, multe dintre ele nu funcționează. Am făcut sute de ore de cercetare pentru a găsi pe cei care funcționează.

Continuați să citiți pentru a descoperi cel mai bun stimulator de imunitate din 2022.

Este nevoie sa luam suplimente pentru cresterea imunitatii?

Oamenii sunt atrasi de diverse reclame despre diferite vitamine pentru imunitate si preparate care promit intarirea imunitatii. Toti ne dorim cele mai bune vitamine pentru imunitatea noastra si a celor dragi.

Este important sa retii ca in cazul deprimarii sistemului imunitar, pot fi extrem de utile anumite vitamine pentru imunitate  – acizi grasi esentiali din seminte de in, canepa, peste, nuci, vitamine – A, B2, B6, C, D, E,  antioxidanti, preparate din plante sau probiotice. Fii atent sa nu faci excese cum ar fi doze prea mari de vitamina B6 care pot determina dezvoltarea unor tumori, sau excesul de zinc care poate inhiba sistemul imunitar.

Cele mai bune vitamine pentru imunitate

Recomandarea noastra este cura cu VIT 19-Imuno, care contine ingrediente naturale ce se absorb in proportie de 98% de catre organism si s-a dovedit foarte eficient in prevenirea unor forme grave de gripa la copii si adulti.

In urma testarilor s-a dovedit ca intensitatea racelilor contactate de copiii intre 3-13 ani, s-a redus cu 68% ei dezvoltand forme usoare fara complicatii majore.

Recomandare Cele mai bune Vitamine pentru Imunitate

Echipa noastra editoriala a testat stimulentele imunitatii, a citit rapoarte de laborator, a contactat producatorii si a facut o diligenta ampla pentru a gasi cel mai bun supliment de sprijin pentru sistemul imunitar.

Cele mai bune vitamine pentru imunitate
Dr. Andra Simionescu recomanda Vit-19 Imuno. Comanda acum

Suportul imunitar al VIT 19-Imuno vă oferă o gamă de extracte botanice pentru a vă hrăni sistemul imunitar. Potrivit Top Trend, extractele din plante, vitaminele și alte ingrediente din VIT 19-Imuno pot susține un sistem imunitar sănătos.

Cele mai bune vitamine pentru imunitate

Formula conține un amestec de ingrediente moderne și tradiționale, inclusiv beta-glucani, arabinogalactan, bioflavonoide, quercetină, extract de macese, vitamina C, vitamina E și multe altele.

Ingredientele funcționează prin inundarea corpului cu antioxidanți pentru a susține imunitatea. Ele funcționează prin țintirea tuturor aspectelor sistemului tău imunitar.

Cu peste o duzină de ingrediente dovedite în fiecare capsulă de VIT 19-Imuno, formula este unul dintre cele mai bune vitamine de sprijin imunitar disponibile astăzi.

La sub 150 ron per flacon, este, de asemenea, una dintre opțiunile cu cel mai bun raport calitate/preț de pe lista noastră.

Comanda cu 50% Reducere direct de pe site-ul oficial al producatorului.

Ce contine Vit19-Imuno

Cele mai bune vitamine pentru imunitate
Cumpara cu reducere direct pe site-ul oficial al producatorului
 • Vitamina C naturala
 • Echinaceea
 • Bioflavonoide
 • Zinc
 • Fructe de Soc
 • Turmeric
 • Extracte de plante Bio

Ce sunt Bioflavonoidele ?

Bioflavonoizii sunt substanţe asemănătoare vitaminelor şi antioxidanţilor şi sunt importante în calitate de „ajutoare ale vitaminelor“. Se găsesc în cantităţi mari în legume, în orice porţiune a lor, şi în flori, dându-le culoare. De exemplu, bioflavonoidul citron determină culoarea galbenă a lămâii.

Comanda VIT19-IMUNO direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional REDUS CU 50%.

CLICK AICI pentru mai multe detalii

Beneficii

 • Ameliorarea durerilor
 • Efect laxativ
 • Efect antiinflamator
 • Ameliorarea problemelor pielii
 • Imbunatatirea starii fizice
 • Ameliorarea problemelor respiratorii superioare
 • Combaterea infectiilor
 • Efect antioxidant
 • Preventia racelii
 • Evitarea gripei

Indicatii

Suplimentele naturale Vit-19 Imuno s-au dovedit eficiente in cresterea imunitatii atat pentru adulti cat si pentru copii.

In concluzie, recomand aceste suplimente ca fiind extrem de eficiente in intarirea imunitatii la adulti cat si la copii.

Lasă un răspuns
Related Posts