​CHINEZOAICELE SE UITĂ LA SOARE CA SĂ SLĂBEASCĂ 

Adoratorii soarelui din China dau un nou sens termenului „a mânca ușor”.

În fiecare zi, un grup de femei desculțe coboară pe plaja Sam Ka Village din Lei Yue Mun, Hong Kong, ca să se uite la soare timp de 44 de minute.

Nu se bronzează, ci încearcă să consume energia soarelui, conform site-ului ON.cc. Asta pentru că femeile din Lei Yue Mun cred că razele hrănitoare ale soarelui le pot reduce apetitul pentru alimente de origine vegetală sau animală.

Practicăm privitul soarelui în loc de mâncat. Unele dintre noi care au încheiat terapia mănâncă mai puțin, altele nu mai mănâncă deloc, a declarat una dintre adoratoare pentru site-ul ON.cc. Dar presupusele beneficii se întind dincolo de slăbit. Multe femei practicante spun că le cresc inteligența și imunitatea.

Deși soarele face posibilă viața pe Pământ și conține vitamina D, lumina soarelui are o valoare nutrițională mult mai mică decât mâncarea normală. Evident, medicii sunt îngrijorați de acest fenomen.

Expertul dermatolog Hou Xiang Jun a declarat pentru ON.cc că e îngrijorat de acest curent și a adăugat că regiunile subtropicale, nivelul mare de ultraviolete și reflexia apei poate duce la nivele periculoase de absorbție a luminii utraviolete. Ca să nu mai vorbim de disconfortul general cauzat retinei de expunerea la radiații timp de jumătate de oră.

Deși pare o dietă periculoasă și ciudată, practica înlocuirii mâncării normale cu lumina soarelui a existat și în Marea Britanie și Statele Unite aproape un secol.

Te-ai săturat de excesul de greutate? Nu reușești să slăbești? Sau ai tendința de a recăpăta kilogramele odată ce ai reușit să le dai jos? Vrei să porți rochia ta preferată, dar nu te poți „încadra” și cumpărarea de haine frumoase este o mare problemă pentru tine?

Astăzi, principalul susținător al acestei teorii e un bărbat pe nume Hira Ratan Manek, care susține că nu a mâncat mâncare normală din 1995 și trăiește doar cu energia soarelui și apă.

Mâncarea te obligă să produci durere asupra altora și să-i exploatezi pe alții, informează site-ul lui. „Așadar, când consumi forma originală de mâncare, energia soarelui, senzația de foame începe să dispară treptat. După opt luni, dispare cu totul.”

Dar Manek și fanii lui nu sunt singurii care susțin că au renunțat la nutriția tradițională în favoarea aerului și soarelui. Mai există și Breatharians (respiratorii), cum e păpușica Barbie devenită realitate, Valeria Lukyanova, care susțin că trăiesc doar cu aer și lumină, fără să necesite calorii.

Deși nu există date științifice care să susțină teoria lui Manek despre lumina soarelui, pericolele provocate de soare sunt foarte reale. Pentru dermatologul Hou Xiang Jun, care e foarte sceptic în privința tratamentului solar pentru slăbit, e o problemă de viață și moarte.

„Chiar dacă ești uns cu cremă pentru protecție solară sau porți ochelari de soare și umbrelă, expunerea prelungită la soare tot crește riscul de cancer de piele. “

Cu alte cuvinte, dacă nu ești o plantă, dieta ta ar trebui să conțină ceva mai mult decât soare și apă.

Pe acelasi site, mi-a atras atentia povestea Ninei, o femeie care a slabit natural foarte rapid.

„Le sunt recunoscătoare acelor oameni care m-au numit grasă și s-au uitat de sus la mine. Dacă n-ar fi fost ei, aș fi fost și acum o “batoză”! spune Nina Hubert, care a slăbit 26 de kilograme. În drumul ei către un corp frumos, a încercat o grămadă de diete diverse, dar cea mai simplă metodă s-a dovedit și cea mai eficientă. Nina a povestit în detaliu totul despre această metodă care împiedică, de asemenea, procesul de recăpătare în greutate. Iată povestea ei captivantă…

Nu am fost niciodată o fată slabă, dar excesul de greutate nu m-a făcut să fiu conștientă de acest lucru. Lucram la o companie mare din China si eram într-o delegație în Romania, când l-am întâlnit pe viitorul meu soț Marius. M-am relaxat, insa mi-am revenit doar când mi-am dat seama că am devenit cu adevărat grasă.

Când l-am întâlnit pe Marius, m-am relaxat total însă mi-am revenit doar când mi-am dat seama că am devenit cu adevărat grasă.

Sunt într-o relație cu Marius de mai bine de 7 ani, avem doi copii frumoși. Până de curând, așa cum se spune, „locuiam separat împreună”. Marius locuia în propriul apartament, lucra mult și mă vizita ocazional. Apoi a plecat din nou.

Încă de la începutul relației noastre, am așteptat constant ca el să mă ceară în căsătorie. Acesta a fost visul meu!

Când am rămas însărcinată pentru prima dată, m-am gândit că acum ne vom căsători cu siguranță. Dar asta nu s-a intamplat. Marius a continuat să mă viziteze, eu l-am tot așteptat…

Când s-a născut fiul nostru mai mare, am fost foarte fericiți. A recunoscut copilul, m-a înconjurat cu grijă și m-a ajutat cu toate. Simțeam că ne iubește, dar era modul lui special de a iubi.

Când fiul meu a împlinit a doua aniversare, am decis să facem împreună o excursie de 2 săptămâni la malul mării. Marea, soarele și nisipul… Mi-a fost atât de dor de vacanță!

Egiptul ne-a oferit un hotel drăguț, plajă caldă și mese „all inclusive”, a fost o opțiune perfectă pentru noi.

Pe plajă am observat brusc că Marius a petrecut mult timp urmărind o fată. Nu am spus nimic, dar am decis să fiu mai atentă. La început am crezut că s-a îndrăgostit la prima vedere. Dar mai târziu și-a schimbat atenția către o altă fată, apoi o altă fată, și nu s-a terminat niciodată!

Eram furioasa! Eu și fiul meu parcă nu mai existam.

Nu am vrut niciodată să arăt ca o proastă geloasă, de aceea am încercat să mă calmez și să analizez. Am înțeles repede că toate aceste fete pe care le privea, aveau o singură calitate în comun – erau de două ori mai subțiri decât mine! Gândul m-a lovit ca un fulger. Lui doar îi plac fetele slabe! Poate că acesta a fost motivul de bază al comportamentului său în relația noastră???

Am o fotografie din seara de revelion, în care l-am surprins uitându-se la „slăbătura” care ne facea poza, privește și tu:

E drept și că mâncarea bună, te face să te îngrași peste măsură, dar și eu eram într-un punct în care trebuia să iau neapărat măsuri.

Marius nu mi-a spus niciodată că nu-i place silueta mea. Nu mi-a cerut niciodată să slăbesc, nimic de genul acesta. Dar nici cererea în căsătorie nu a existat, cea după care am tânjit atât de mult.

Aceste gânduri m-au ținut încordată, am făcut față stresului datorită bufetului all-you-can-eat. În acele 2 săptămâni am mâncat de parcă eram trei.

La întoarcerea din vacanță, m-am cântărit și am rămas șocată. Împreună cu bronzul, am adus din Egiptul însorit 9,5 kg. Eram pe punctul de a avea o criză de nervi.

Am început să studiez pe internet căutând subiecte de slăbit, dar câteva săptămâni mai târziu am aflat că sunt însărcinată pentru a doua oară! Vacanța mea a fost fructuoasă în toate sensurile cuvântului. Evident, în starea mea am încetat să mă mai gândesc la slăbit, mintea mea era în altă parte…

“Oricum, am tot bănuit că Marius nu mă mai plăcea ca femeie.”

Nu mă puteam opri să cred că Marius nu mă mai plăcea ca femeie. Aproape că am decis să fac avort. Mă bucur foarte mult că Marius mi-a interzis categoric chiar și să mă gândesc la asta.

Deci, am avut al doilea copil, un alt fiu. Istoria s-a repetat. Marius a recunoscut copilul și ne-a înconjurat cu grijă, dragoste și atenție. Dar numai când era prin preajmă. Nu era un singur lucru care să-i aparțină în apartamentul meu, în afară de periuța lui de dinți, așa că m-am tot concentrat pe copii, acesta era modul meu de a face față situației.

Când am încetat să alăptez, gândurile despre pierderea în greutate au început să mă chinuie din nou. Nu puteam uita de vacanța aceea, vedeam ochii admiratori ai lui Marius ațintiți asupra fetelor slabe și nimic nu s-a schimbat în relația noastră de atunci. Am încă 88 de kilograme.

Atunci aveam 88 de kilograme. Deci am decis sa actionez!

Așa că am decis că este timpul să mă schimb! Am încercat tot felul de chestii: diete, poate zeci, diferite programe de fitness, împachetări corporale, masaje speciale etc. Toate aceste lucruri fie nu au ajutat deloc, fie au ajutat doar temporar.

Am cunoscut o fată, Ana, ea a fost una dintre fetele care au născut în aceeași maternitate împreună cu mine când am avut al doilea copil. Imi făceam cumpărăturile la Penny cand am văzut-o. Cu greu am recunoscut-o, pe vremuri era cu jumatate mai mare decat mine si acum era de aproape 3 ori mai slabă decat dupa nastere!!!

Incredibil!’, am scapat eu entuziasmata in loc sa o salut. „Nu pot să-mi cred propriilor ochi! Ana, chiar tu ești?!”

— Sunt puțin mai slabă decât înainte, nu-i așa? mi-a spus ea zâmbind, în timp ce cumpăra câteva brownies.

‘Și tu mănânci produse de patiserie?! Cum faci asta? Cum??? Am încercat sport, și dietă, și saune și alte lucruri, am încercat de toate! Am putut ajunge la minus 3 kilograme timp de o săptămână sau două, care a fost urmată de o recăpătare de 7 kilograme!’ Aproape că am strigat, îmi amintesc clar acest moment pentru că oamenii din magazin au început să se holbeze la mine.

‘Nina, ce dietă, ce sport, ai înnebunit? Am o idee. Hai să mergem la mine și să stăm de vorbă, soțul meu este la serviciu acum, vom bea o ceașcă de ceai și vom vorbi. Mă voi răsfăța cu prăjiturile astea, iar tu poți bea apă fierbinte, a exclamat Ana, aruncându-mi o privire veselă oarecum vicleană. „Îți voi spune totul, îți voi arăta și chiar îți voi da să încerci”.

— Nina, ce dietă, ce sport, ai înnebunit?

Am fost teribil de intrigată și am fost de acord imediat. În plus, Marius urma să plece a doua zi într-o călătorie de afaceri timp de două săptămâni, de aceea le-a dedicat ultimele clipe înainte de a pleca copiilor și am avut ceva timp pentru mine.

Ana a slăbit 33 de kg practic în 3,5 luni de îndată ce a încetat să alăpteze. Nu ținea dietă, nu ținea post și nici la sală nu mergea. Și-a dus stilul obișnuit de viață și nu s-a limitat la nimic.

Corpul ei a devenit subțire ca al unei fete tinere. În mod ciudat, să slăbești atât, fără să ai  vergeturi pe piele. M-am gândit că lui Marius i-ar face plăcere să se uite la ea.

Cele mai puternice emoții le-am simțit când am aflat cât de ușor a ajuns la toate astea, cât de ușor și sigur poate fi pentru orice femeie dispusă să scape de greutatea în plus. Rețeta ei de slăbire m-a șocat pur și simplu!

Îmi amintesc prea bine de iadul prin care a trebuit să trec când încercam să slăbesc kilogramele odioase. Acesta a fost un coșmar! Îmi aminteam de depresia pe care am simțit-o când ținem dietă și certurile constante cu Marius, căderile mele nervoase și cum am început să mănânc totul fără să mă opresc când am căzut în depresie.

A fost maimult decât supărător, având în vedere prin tot ce a trebuit să trec, să văd că nu avea sens și că ar trebui să slăbești altfel. Este păcat, dar am făcut față sentimentului pentru că acum știam exact ce trebuie să fac exact.

Acum ascultă cu atenție ce mi-a spus Ana!

Cele mai eficiente substante pentru pierderea în greutate sunt Teofilina si Riboflavina. Odată ajunse în organism, elimină substanțele toxice prin două mecanisme. În primul rând, pierderea în greutate are loc încet și în etape, fără a induce organismul într-o stare de stres. Spre deosebire de alte suplimente care afectează agresiv corpul și îi dăunează, acest extract natural de ceai, dimpotrivă, tonifică, oferă vitalitate și vindecă. Prin recuperare mă refer la curățarea corpului de reziduuri și toxine, precum și la reducerea grăsimii corporale.

Teofilină, riboflavină, retinol, clorofilă, L-teanină, catehine. Aceste substanțe stimulează receptorii beta și accelerează procesul de lipoliză – descompunerea grăsimii subcutanate

În mod curios, cea mai mare parte a proprietăților utile ale teofilinei a fost descoperită în India antică și China de cetățenii care curățau apa pentru băuturi și vin, cu ajutorul ceaiului verde. După atâtea secole, dieteticienii au recunoscut teofilina drept una dintre cele mai bune metode de detoxifiere.

Când am ajuns, Ana m-a servit cu un ceai deosebit de bun la gust. Nu era un ceai obișnuit, era verde. La început am fost surprinsa, dar gustul băuturii s-a dovedit a fi exact ca al unui shake delicios de lapte puternic spumat. A fost delicios.

„Acesta este secretul corpului meu subțire, un ceai latte Matcha Slim”, a spus Ana. Mi-a arătat pachetul cu pudra verde cu care a făcut această băutură. Nu ai nevoie de o cafetieră specială pentru asta. Poți doar să-l adăugi într-o cană de apă fierbinte.

„Acesta este secretul corpului meu zvelt”, a spus Ana, un caffe latte de frunze de ceai verde, numit Matcha Slim . Mi-a arătat pachetul cu pudra verde cu care a făcut această băutură. Nu ai nevoie de o cafetieră specială pentru asta. Poți doar să-l adăugi într-o cană de apă fierbinte.

Ar trebui să-l bei o dată pe zi, de preferință dimineața. Apoi, toate caloriile în exces pe care corpul tău le va obține în timpul zilei nu vor fi stocate în grăsimi. Iți imaginezi asta? Este un vis!

„Nu poate fi adevărat! Este chiar atât de simplu? am mormăit.

„Poți să crezi sau nu, este alegerea ta. Dacă îți plac provocările, atunci mergi mai departe și complică-ți viața. Ai vrut să știi ce s-a întâmplat cu mine și ți-am spus totul. Acum depinde de tine. Nu sunt vânzător, nu am scopul de a te face să-l cumperi. Încearcă dacă îți place, continuă să-l bei cu apă calda, dacă nu, poți să nu mai mănânci. Apropo, ai vrea un brownie? a întrebat Ana oferindu-mi prajitura mea preferată.

‘Nu, mulțumesc. Probabil că ar trebui să plec…’, am raspuns rușinată.

În acel moment nu aveam idee că aceste 1,5 ore îmi vor schimba în cele din urmă viața…

Am făcut schimb de numere de telefon și am plecat. Am petrecut 1,5 ore la Ana. La acea vreme nu aveam idee că aceste 1,5 ore îmi vor schimba în cele din urmă viața…

M-am repezit acasă plina de hotărâre. Am pornit computerul într-o clipă și am comandat Matcha Slim de pe site-ul pe care mi l-a dat Ana. În doua zile a fost livrat râvnitul pachet și am început drumul!

M-am cântărit. Cântarul arăta 88,4 kg . Din acea zi, în fiecare dimineață am inclus întotdeauna o ceașcă de Matcha Slim.

A doua zi am urcat din nou pe cantar – 88,5 kg. Plus 100 de grame! A spune că am fost supărată înseamnă a nu spune nimic… M-am panicat.

Am început să o sun pe Ana.

— Nina, calmează-te. Greutatea începe să scadă în ziua 4-5. Continua să-l iei și uită de cântar pentru următoarele 5 zile și o să vezi unde duce’, a răspuns Ana, intrigată.

Așa că am tot băut-o. Nu am făcut nicio modificare specială în alimentația mea obișnuită, doar am băut o ceașcă de Matcha Slim în fiecare dimineață. Eram atât de interesată să știu ce se va întâmpla mai departe. Încă nu credeam că voi începe să slăbesc fără a schimba nimic în dieta și stilul meu de viață.

În ziua 6 am urcat la cântar, cu picioarele tremurând de anxietate, m-am urcat pe el și am închis ochii. Mi-a fost frică să mă uit la el, dar în câteva secunde am deschis brusc ochii. Cântarul arăta 83,3 kg.

Am scăpat de 5 kilograme și 100 g în primele 5 zile fără să-mi schimb dieta și fără să fac exerciții.

Am învățat pe de rost acele prime numere de succes. A fost incredibil! Mi-a bătut inima în piept, cu greu puteam să respir de emoție! Am reușit!!!!

Meniul meu pentru săptămâna următoare nu diferă deloc de cel obișnuit. Cu excepția unui singur lucru – în fiecare zi am băut o ceașcă din Matcha Slim-ul meu preferat .

Mi-am interzis să-mi verific greutatea, dar chiar și fără cântar simțeam că o pierd. Uneori simțeam o căldură plăcută în brațe, stomac și coapse. Aveam o cantitate imensă de energie pe care nu o mai aveam de atâta vreme. Oboseala mea constantă a dispărut.

Când am urcat pe cântar o săptămână mai târziu, aproape că am leșinat. A arătat 74,4 kg. Adică am mai slăbit încă 9 kilograme într-o săptămână.

In 12 zile am devenit mai usoară cu 13 kilograme si 700 g!!!

Imaginați-vă!!! Dintr-o dată sunt cu multe kilograme mai subțire. Imaginează-ți cum te simți. Imaginează-ți cât de bine te simți când te placi. Atunci vei înțelege ce am simțit în acel moment.

Cu siguranță, am observat că hainele mele păreau prea largi pe mine. Dar habar n-aveam că am scăpat, de fapt, de 14 kg în mai puțin de 2 săptămâni, pur și simplu nu-mi venea să îmi cred ochilor!

Cu două zile înainte de sosirea lui Marius,  imaginându-mi reacția lui la schimbări, am simțit că mi-au crescut aripi și că aș putea zbura ca un fluture. De asemenea, copiii așteptau cu nerăbdare să-și vada tatăl și să primească cadourile pe care le aduce întotdeauna din călătoriile lui de afaceri.

În ziua sosirii lui Marius am gătit o cină festivă, am pregătit niște mese rafinate și chiar i-am copt prăjitura lui preferată numită Negresă, cea pe care nu o mai făcusem de mulți ani. Nu mi-a mai fost frică să mănânc dulciuri!

Marius a sosit. Auzind zgomotul ușii deschizându-se, copiii s-au repezit în hol să-și întâlnească tatăl.

Ușa era deschisă, Marius stătea pe verandă cu un buchet uriaș de flori și cu cateva cutii cu jucării pentru copii. Băieții s-au repezit la tatăl lor, el mi-a aruncat o privire peste capetele copiilor și a rămas cu gura căscată. Cutiile i-au căzut din mâini. Au cazut și florile.

Copiii săreau de bucurie examinându-și cadourile, în timp ce Marius, încă incapabil să-și alunge privirea de la mine, se apleca să ridice florile emoționat.

Câteva secunde mai târziu stăteam singuri în hol. Marius stătea nemișcat cu florile, de parcă ar fi fost fermecat sau așa ceva. Am izbucnit în râs și i-am luat buchetul din mâini.

‘Este ceva greșit? Intră!’

‘Tu… Ce ți s-a întâmplat… Cum???’ Marius nu și-a putut veni în fire. Se comporta ca un licean timid.

— Ai de gând să mă săruți sau pur și simplu vei rămâne acolo? L-am întrebat puțin arogantă. 🙂

Marius m-a prins deodată, m-a ridicat în aer și a început să mă sărute în timp ce eu radiam de bucurie.
Strălucea de fericire, simțeam că adora felul în care arătam .

‘Ajunge, pune-mă jos, hai să ne spălăm pe mâini și să luăm cina împreună!’

Seara, Marius s-a comportat tensionat, când i-am culcat pe copii, s-a năpustit spre mine de parcă ar fi fost prima oară. A fost o noapte fierbinte de dragoste nebună, nu mi-am putut aminti ultima dată când m-am simțit atât de dorită. Complet epuizați, am adormit când a început să răsară soarele.

A doua zi dimineața, Marius a sugerat să facem împreună o excursie de familie pe litoral, timp de 10 zile. A încheiat o afacere importantă de succes zilele trecute la serviciu și au primit câteva zile libere cu un bonus ca recompensă.

Eram in al noualea cer, nu m-am simțit atât de fericită în viața mea!

Pe vremea aceea lucram ca și contabilă pentru mai multe firme, lucram mai ales de acasă. Nu era nimic urgent în acea săptămână, puteam pleca cu ușurință pentru o săptămână sau două, așa că am fost de acord fără ezitare. Copiii au fost încântați – au fost super fericiți să meargă la mare!

De data aceasta am ales Nisipurile de Aur de la vecinii noștri bulgari. Era un apartament cu două dormitoare într-un hotel de patru stele. Totul inclus, mese nelimitate, ceea ce a fost o testare grozavă pentru rețeta mea secretă! De asemenea, eram nerăbdătoare să văd cum se va comporta Marius când ajungem acolo.

Toată atenția i-a fost concentrată asupra mea. Da, a fost victoria mea personală!

O săptămână mai târziu ne distram pe o plajă superbă, cu o mare incredibil de curată și sunetul valurilor care se sparg la mal. Marius nu a vrut să-și ia ochii de la mine și nu m-a părăsit nici măcar un minut. Toată atenția i-a fost concentrată asupra mea. Nu s-a mai uitat niciodată la alte femei. Da, a fost victoria mea personală!

Am mâncat din abundență, nu m-am limitat la nimic. Carne, cartofi, bere, bacon și ouă, chifle și prăjituri – întregul pachet all inclusive bulgăresc a fost bine folosit. Am mâncat porții mai mici, nu am vrut să mănânc mult. Cu siguranță, nu am uitat niciodată să beau o ceașcă de Matcha Slim .

Seara târziu, când copiii noștri au adormit după o zi distractivă plină de joacă și înot, Marius și cu mine am băut un pahar de vin, mângâindu-ne pe balconul camerei noastre de hotel, am vorbit și ne-am uitat la lună. Apoi Marius m-a luat în brațe și am mers în dormitorul unde făceam dragoste cu genul de pasiune pe care nu o mai avusesem din ziua în care ne-am cunoscut. Se întâmpla în fiecare zi. Am simțit că pot muri de fericire!

În ultima noapte înainte de plecare, stând pe balcon, Marius mi-a cerut să închid ochii. Am făcut-o și l-am auzit mergând în cameră și întorcându-se.

‘Deschide-ti ochii!’ spuse Marius entuziasmat.

Am deschis. Marius stătea in genunchi drept în fața mea. Ținea în mâini un inel de aur.

‘Te căsătorești cu mine?’
Pentru o secundă, mi-am pierdut vederea. Am așteptat aceste cuvinte în toți acești lungi 7 ani!

Le așteptam în fiecare zi. Le-am visat, mi-am imaginat de atâtea ori cum le spunea. Mi-am simțit ochii umplându-se repede de lacrimi.

‘Vorbesti serios?’ Nu am găsit cuvinte mai bune.

‘Sunt pe deplin serios! Ești cea mai bună, cea mai frumoasă și vreau să fii soția mea. Adevărat! Nu mai vreau să vin și să plec. Vreau să trăim mereu împreună!

Am izbucnit în plâns, m-am aruncat la gâtul lui și i-am șoptit printre lacrimi: „Da, o voi face!”.

Imediat ce am ajuns acasă, ne-am dus la Primărie și am făcut cununia civilă doar noi doi si copiii. Fără rude si alai, fără tămbălău, simplu, frumos și rapid.

Am uitat de problema mea cu greutatea. La mare am mai scăzut încă alte 7,5 kilograme în zece zile, în timp ce am mâncat mese all-inclusive, dar nu am uitat sa beau ceaiul meu licoarea mea delicioasă de Matcha Slim.

S-au întâmplat atât de multe în viața mea, încât am uitat complet de problema mea cu greutatea. De data aceasta, am pierdut alte 7,5 kilograme în timpul vacanței cu mese all-inclusive și Matcha Slim . Nu mai era 1 kilogram pe zi, dar sincer să fiu, am mâncat mai mult decât de obicei cât timp am fost acolo.

După aceea, nici nu am mai încercat să slăbesc. Am continuat să beau Matcha Slim în fiecare zi. Asta nu m-a împiedicat să mai slăbesc încă 5 kilograme până la nuntă .

Ceremonia noastră de căsătorie a fost o mare distracție, Ana a fost nasa mea, devenisem prietene foarte bune intre timp. I-am fost extrem de recunoscătoare pentru această rețetă de slăbit incredibil de simplă .

Mai târziu, Marius a recunoscut că în secret și-a dorit întotdeauna să fiu slabă.

A spus că transformarea mea l-a înnebunit. A spus că în secret și-a dorit întotdeauna să fiu slabă, așa cum sunt acum. Bineînțeles că nu mi-a spus asta niciodată înainte, pentru că nu a vrut să mă jignească. Este foarte atent, soțul meu!

PS: Au trecut 3 luni de când eu și Marius suntem oficial soț și soție. Următorul nostru pas este să ne vindem apartamentele pentru a cumpăra o casă mare în care să ne simțim confortabil împreună.

Acum cântăresc 62 de kilograme și 300 de grame și greutatea mea rămâne aceeași , deși am încetat să mai beau Matcha Slim acum o lună. În total, am slăbit 26 de kilograme și 100 g și după 7 ani de relație, suntem încă profund îndrăgostiți. Acesta este un sentiment fantastic, vă spun, și simt că l-am câștigat!

Am scăpat 26 de kilograme și 100 de grame. Visul meu s-a împlinit!

Visul meu s-a împlinit! S-a întâmplat chiar mai bine decât am visat! Da, a fost o șansă care m-a ajutat, când am cunoscut-o pe Ana. A fost doar o șansă. Și am folosit-o.

Astfel de șanse apar în viața fiecăruia dintre noi, deși sunt cu adevărat rare. Mulți dintre noi, preocupați de rutina noastră zilnică, căutând bani și simțind lipsa de încredere în oameni, pur și simplu nu reușim să vedem aceste șanse.

Sfatul meu: Încearcă să prinzi mereu șansa în orice: orice eveniment care se întâmplă în viața ta, niște oameni pe care îi întâlnești dintr-un motiv oarecare, povești care se întâmplă să le citești din anumite motive, totul! Când înțelegeți că înseamnă ceva – nu aștepta, profita de șansa! Acesta este un secret pentru a obține cea mai mare fericire a vieții . După ce îți folosești șansa, vei vedea cât de mult se îmbunătățește viața ta într-un mod în care nici nu îți puteai imagina.

După ce am ascultat povestea Anei, la început am crezut că este o minciuna. Dar tot am încercat rețeta ei, acest Matcha Slim , pentru că nu putem ști nimic sigur până nu încercam. Aș fi putut să mă comport ca o mare sceptică(așa cum sunt din fire) și să trec pe lângă asta și viața mea ar fi fost si acum o mizerie. În cel mai bun caz, nimic nu s-ar fi schimbat! În plus, nu aș fi știut niciodată că mi-am ratat șansa…

Pentru cei care s-au hotărât ferm să devină cu adevărat fericiți, frumoși, atrăgători și foarte doriti, voi face ceea ce Ana a făcut cândva pentru mine când am cunoscut-o: Vă voi arăta unde puteți găsi acest site al producătorului Matcha Slim despre care mi-a spus ea. Doar faceți clic pe butonul „VEZI SITE-UL PRODUCATORULUI” de mai jos și se va deschide. Restul este în mâinile tale.

Cumpără produsul original pentru că el garantează 100100% pierderea in greutatepierderea in greutate

Testimoniale: (copiate de pe retele sociale sau de pe site-ul autoarei)

22 comments
 1. E vina ei! La ce se gândea, lăsând să se ingrase până la 90 de kilograme? Nu e de mirare că iubitul ei se uita la alte femei. Nu am luat in greutate niciodată atât de mult, dar am scăzut imediat și cu ajutorul Matcha Slim în această primăvară. S-au dus 8 kilograme în câteva săptămâni, a ieșit perfect. Nici o vergetură! De ce ai nevoie sa suferi la diete sau sa te torturezi cu impachetari necunoscute???

 2. Am avut o experiență destul de neplăcută cu acest Matcha Slim . Am încetat să-l mai folosesc și nu sfătuiesc pe nimeni sa consume fara sa stie exact cantitatea recomandata! Am vrut să dau jos un kilogram sau două, dar am scăpat 7 în schimb, nu mi-a trebuit atât de mult. Nu depindea de mine, nu puteam face nimic ca să o opresc, mi-am schimbat dieta și am continuat să slăbesc tot la fel inca vreo 3 saptamani. Acum încerc să-l recuperez si am renuntat sa mai folosesc.
  Oricum, pentru cine este interesat sa slabeasca multe kilograme, este un produs ideal.

 3. Eu și soția mea am slăbit împreună cu Matcha Slim Ea a comandat-o în momentul în care a apărut la noi. Drept urmare, ea a scăzut 13kg, iar eu 18. Arată ca un model acum, fără misto. Cât despre mine, mi-a dispărut si burta de bere, chiar mi-e dor!

 4. Fetelor, am prins si eu curaj…zic ca trebuie sa impartasesc cu voi reusita mea. Sper ca si alte femei care se confrunta cu multe kilograme in plus, sa afle despre acest ceai cu adevarat MAGIC. Iata o poza cu mine inainte sa folosesc matchaslim, si una dupa. Eu zic ca merita sa incercati. Mie mi-a schimbat viata complet.

 5. Las si eu poza cu progresul meu. Iau Matcha Slim din Decembrie anul trecut. Am zis sa incep asa, chiar daca prind si sarbatorile de iarna cu sarmale si carnati. Ma simt excelent de cand beau in fiecare dimineata, iar rezultatele …se vad clar

 6. Am citit totul și am ajuns la concluzia că oamenii sunt blocați și nu văd evident nici când se uită în oglindă. De aici problemele. Și eu am fost așa, am luat mult supraponderală, apoi am folosit acest Matcha Slim. Rezultatul este minus 19 kilograme. Adevărat că mulți încep să se chinuie cu diete sau sport, doar pentru că nu cred în diferite remedii. Dar nu vei ști niciodată până nu încerci tu.

 7. Marius este un tip dulce))) Nina ar fi trebuit să o facă de mult. Desigur, e vina ei, a cui altcineva? Era geloasă și furioasă, bineînțeles că era! Este evident că îi plac fetele slabe, la ce se gândea? Kelly este chiar aici, toată lumea știe despre Matcha Slim acum. Poate că doar cei cărora nu le pasă de aspectul lor nu, dar asta pentru că nu caută modalități de a deveni mai drăguți. Toți cei care și-au dorit-o au slăbit deja cu ajutorul ei. Nu mai este o chestiune de credință.

 8. Am slăbit 12 kilograme după o lună, alte 8 în două luni, acum termin al doilea pachet de Matcha Slim. Cred că până la sfârșitul acestui pachet pierderea totală în greutate va fi de aproximativ 25 de kilograme. Cred că acesta este un rezultat grozav pentru mai puțin de trei luni. Nu crede prostia asta ca nu poti slabi fara dieta. Se poate !!! Nici eu nu am crezut, dar iata ca produsul asta chiar face ceea ce sustine.

 9. De obicei nu fac reviewuri la produse insa asta chiar merita unul. Am facut cura 3 luni cu Matcha Slim si am slabit in total 19 kg. Incercasem dieta Keto care mi s-a parut extrem de grea avand in vedere ca a trebuit sa elimin total paine si dulciurile. Nici macar fructe nu aveam voie, ma simteam slabita si fara energie. Sincer …am incercat fel si fel de diete, cand mi-am comandat Matcha, eram destul de sceptica insa m-a surprins. Recomand sa incercati, sigur nu o sa regretati.

Lasă un răspuns

22 comments
 1. E vina ei! La ce se gândea, lăsând să se ingrase până la 90 de kilograme? Nu e de mirare că iubitul ei se uita la alte femei. Nu am luat in greutate niciodată atât de mult, dar am scăzut imediat și cu ajutorul Matcha Slim în această primăvară. S-au dus 8 kilograme în câteva săptămâni, a ieșit perfect. Nici o vergetură! De ce ai nevoie sa suferi la diete sau sa te torturezi cu impachetari necunoscute???

 2. Am avut o experiență destul de neplăcută cu acest Matcha Slim . Am încetat să-l mai folosesc și nu sfătuiesc pe nimeni sa consume fara sa stie exact cantitatea recomandata! Am vrut să dau jos un kilogram sau două, dar am scăpat 7 în schimb, nu mi-a trebuit atât de mult. Nu depindea de mine, nu puteam face nimic ca să o opresc, mi-am schimbat dieta și am continuat să slăbesc tot la fel inca vreo 3 saptamani. Acum încerc să-l recuperez si am renuntat sa mai folosesc.
  Oricum, pentru cine este interesat sa slabeasca multe kilograme, este un produs ideal.

 3. Eu și soția mea am slăbit împreună cu Matcha Slim Ea a comandat-o în momentul în care a apărut la noi. Drept urmare, ea a scăzut 13kg, iar eu 18. Arată ca un model acum, fără misto. Cât despre mine, mi-a dispărut si burta de bere, chiar mi-e dor!

 4. Fetelor, am prins si eu curaj…zic ca trebuie sa impartasesc cu voi reusita mea. Sper ca si alte femei care se confrunta cu multe kilograme in plus, sa afle despre acest ceai cu adevarat MAGIC. Iata o poza cu mine inainte sa folosesc matchaslim, si una dupa. Eu zic ca merita sa incercati. Mie mi-a schimbat viata complet.

 5. Las si eu poza cu progresul meu. Iau Matcha Slim din Decembrie anul trecut. Am zis sa incep asa, chiar daca prind si sarbatorile de iarna cu sarmale si carnati. Ma simt excelent de cand beau in fiecare dimineata, iar rezultatele …se vad clar

 6. Am citit totul și am ajuns la concluzia că oamenii sunt blocați și nu văd evident nici când se uită în oglindă. De aici problemele. Și eu am fost așa, am luat mult supraponderală, apoi am folosit acest Matcha Slim. Rezultatul este minus 19 kilograme. Adevărat că mulți încep să se chinuie cu diete sau sport, doar pentru că nu cred în diferite remedii. Dar nu vei ști niciodată până nu încerci tu.

 7. Marius este un tip dulce))) Nina ar fi trebuit să o facă de mult. Desigur, e vina ei, a cui altcineva? Era geloasă și furioasă, bineînțeles că era! Este evident că îi plac fetele slabe, la ce se gândea? Kelly este chiar aici, toată lumea știe despre Matcha Slim acum. Poate că doar cei cărora nu le pasă de aspectul lor nu, dar asta pentru că nu caută modalități de a deveni mai drăguți. Toți cei care și-au dorit-o au slăbit deja cu ajutorul ei. Nu mai este o chestiune de credință.

 8. Am slăbit 12 kilograme după o lună, alte 8 în două luni, acum termin al doilea pachet de Matcha Slim. Cred că până la sfârșitul acestui pachet pierderea totală în greutate va fi de aproximativ 25 de kilograme. Cred că acesta este un rezultat grozav pentru mai puțin de trei luni. Nu crede prostia asta ca nu poti slabi fara dieta. Se poate !!! Nici eu nu am crezut, dar iata ca produsul asta chiar face ceea ce sustine.

 9. De obicei nu fac reviewuri la produse insa asta chiar merita unul. Am facut cura 3 luni cu Matcha Slim si am slabit in total 19 kg. Incercasem dieta Keto care mi s-a parut extrem de grea avand in vedere ca a trebuit sa elimin total paine si dulciurile. Nici macar fructe nu aveam voie, ma simteam slabita si fara energie. Sincer …am incercat fel si fel de diete, cand mi-am comandat Matcha, eram destul de sceptica insa m-a surprins. Recomand sa incercati, sigur nu o sa regretati.

Lasă un răspuns
Related Posts