Termeni si Conditii de Utilizare

de SanatateCurata.ro

Bine ați venit pe website-ul oficial al www.sanatatecurata.ro!

SITE

Conținutul publicat al acestui website este proprietatea SănătateCurată.ro, care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: https://www.sanatatecurata.ro/. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest site în nici un fel. Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.
Nu declarăm și nu garantăm:
– Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
– Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
– Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare și software-ul de pe computerul dumneavostră
– Că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

SERVICII

SănătateCurată.ro vă pune la dispoziție o revistă online, ce cuprinde articole despre frumusețe, sănătate, nutriție, o viață sănătoasă și multe sfaturi pentru un stil de viață echilibrat și sănătos. Puteti alege dintr-o multitudine de articole din site, având posibilitatea de a parcurge materialele calitative scrise pentru dumneavoastră.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informatii privind o nutriție și un stil de viață sănătos. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. 

SănătateCurată.ro nu-și asumă nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile oferite de terțo și nu garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.

INFORMATII PUBLICATE IN WEBSITE

SănătateCurată.ro oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm notați că informațiile publicate pe site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificați dacă informațiile apărute pe site sunt de actualitate.
SănătateCurată.ro nu garantează că informația de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.
Informațiile și fotografiile articolele revistei online au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe alte site-uri. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale,ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la un stil de viață sănătos. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori.
Informațiile personale sunt puse la dispoziția site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii și sunt protejate în condițiile legii. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a firmei și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte actiuni editoriale și de marketing desfașurate în viitor de către https://www.sanatatecurata.ro/.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

La solicitarea explicită a utilizatorului adresată la secțiunea Contact, firma se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. HOLIDAY SănătateCurată.ro se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare. Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website (incluzând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea SănătateCurată.ro. Nu dobândiți niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord să respecte următoarele obligații incluzând dar fără a se limita:
– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs.
– aveti vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice
– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
– neutilizarea site-ului în scopuri speculative, a generării de rezevări false sau frauduloase
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în site.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

SănătateCurată.ro nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.
Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu acești termeni și puteți imprima și/sau descărca informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale. 
Nu aveți permisiunea: 
• de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil; 
• de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici sau de a utiliza acest website în scopuri ilegale; 
• de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website sau de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website. 
În condițiile în care încălcați acești termeni sau politica noastră privind protecția datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la acest website.

NEWSLETTER

Pe website puteți identifica un formular de înscriere la newsletter. Puteți subscrie la acesta prin inserarea adresei de email. Acest lucru reprezintă acordul dumneavoastră pentru primirea noutăților, a ofertelor speciale precum și a altor informații.
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre SănătateCurată.ro se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Orice probleme legate de secțiunea de newsletter se poate adresa cu cerere scrisă la adresa noastră specificată în pagina de Contact.

LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Acest site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.
Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.
SănătateCurată.ro nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.
Conținutul acestor pagini web externe nu reflectă produsele, serviciile sau informațiile furnizate de companie. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

INTERZICEREA ACCESULUI

SănătateCurată.ro își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe site fără o notificare prealabilă.

RESPONSABILITATEA SĂNĂTATECURATĂ.RO

SănătateCurată.ro nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a site-ului sau a serviciilor de pe website.

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI

SănătateCurată.ro își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, baza de date, precum și alte caracteristici.
SănătateCurată.ro poate de asemenea modifica și acesti termeni și condiții la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, fiind obligația utilizatorului să revizuiască aceasta politică.

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul site-ului aparțin SănătateCurată.ro. Materialul conținut pe site este proprietatea SănătateCurată.ro sau a afiliaților săi, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca aparținând altor părți implicate.
Numele precum si celelalte mărci, logo-uri sau elemente grafice conținute în site sunt mărci înregistrate ale SănătateCurată.ro sau ale afiliaților săi. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari.
Utilizatorul nu are nici un drept sau licență de utilizare a acestor mărci înregistrate. Dacă utilizatorul consideră că fotografiile sau textele publicate pe site incalcă legea dreptului de autor este rugat să sesizeze acest lucru prin formularul de contact disponibil în Pagina de Contact, menționând pagina și conținutul care contravin legii. 
SănătateCurată.ro utilizează materiale promoționale puse la dispoziție de terți și nu poate controla sau verifica originea acestora. SănătateCurată.ro va retrage imediat din site orice material ilegal și va informa partea vătămată despre acest lucru.

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către SănătateCurată.ro sau de afiliați și alte părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate a SănătateCurată.ro regăsită pe website.
Dacă aveti întrebări în legatură cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris în pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de SănătateCurată.ro exclusiv pentru transmiterea de oferte promoționale, de marketing, dar și a noutăților de pe website. SănătateCurată.ro nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate.
Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SănătateCurată.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.
Conform legislatiei, dvs. beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor.
Trebuie să menționăm însă că ne este imposibil să trimitem oferte sau noutăți care nu conțin aceste date obligatorii.

POLITICA DE SECURITATE

SănătateCurată.ro se preocupă să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele propri. Rugăm utilizatorii să fie conștienți totuși că nici o informație transmisă via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrati date personale online. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a vă asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.
Vom dezvălui datele personale doar în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale SănătateCurată.ro.

LEGEA GUVERNANTĂ

Acesti Termeni și Condiții de Utilizare reprezintă contractul între Utilizator și SănătateCurată.ro și este guvernat de legile din România.

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru. Mai multe despre Politica de Cookies puteți afla pe website.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de Confidențialitate.

Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: www.sanatatecurata.ro